Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Obiectiv, România Miercuri, 26 Februarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Sergiu Şteţ

15 Martie 2019
Vizualizari: 411
Comentează add

Coreea de Nord este "profund dezamăgită" de eşecul convorbirilor de la Hanoi, iar SUA au ratat "o oportunitate de aur", cu acel prilej, a mai spus diplomata nord-coreeană.

Coreea de Nord analizează posibilitatea de a suspenda convorbirile cu SUA

sergiu-stet

 Foto: KCNA.

Adjuncta ministrului de externe din Coreea de Nord, Choe Sun-hui, a declarat că Phenianul analizează posibilitatea de a suspenda convorbirile cu Statele Unite, legate de arsenalul său nuclear.

Conform BBC, Choe Sun-hui le-a spus ambasadorilor străini că liderul nord-coreean, Kim Jong Un, nu are nicio intenţie de a se supune solicitărilor făcute de preşedintele Donald Trump, în timpul summitului de la Hanoi.

Coreea de Nord este "profund dezamăgită" de eşecul convorbirilor de la Hanoi, iar SUA au ratat "o oportunitate de aur", cu acel prilej, a mai spus diplomata nord-coreeană. Aceasta a descris, însă, relaţia dintre Donald Trump şi Kim Jong Un drept "misterios de minunată", potrivit corespondenţilor BBC.

Choe Sun-hui a subliniat că Phenianul nu intenţionează să facă niciun compromis şi nici să continue convorbirile dacă SUA nu îşi vor schimba calculele politice şi a adăugat că liderul nord-coreean se gândeşte, deja, dacă să îşi mai ţină promisiunea de a opri testele balistice şi nucleare. 


Etichete Choe Sun-hui,PhenianulKim Jong Un,Coreea de Nordnuclear

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live