Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: LA DISPOZIŢIA DVS. Vineri, 01 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Sergiu Şteţ

5 Mai 2021
Vizualizari: 394
Comentează add

Donald Trump a reacţionat acuzând Facebook şi alte reţele sociale de încălcarea dreptului său la liberă exprimare, numindu-le corupte şi "o ruşine".

Contul lui Donald Trump pe Facebook rămâne suspendat

sergiu-stet

     Fostul președinte al SUA, Donald Trump.     Foto:Arhivă.

Consiliul de supraveghere al Facebook a menţinut decizia companiei de suspendare a contului lui Donald Trump ca urmare a postărilor făcute de acesta în cursul asediului din ianuarie de la Capitoliul SUA, la care au participat susţinătorii lui.
 
Conform BBC, comitetul independent a decis că Facebook a avut dreptate în a-l interzice pe fostul preşedinte, dar a respins suspendarea pe termen nelimitat a contului acestuia. Astfel, companiei i-au fost acordate şase luni pentru a elabora un răspuns motivat.
 
Unul dintre co-preşedinţii consiliului, fostul premier danez Helle Thorning-Schmid, a declarat că nu este responsabilitatea acestui for să decidă dacă interdicţia va fi permanentă sau nu: "Rolul consiliului este să se asigure că regulile şi procedurile Facebook sunt în conformitate cu politicile şi valorile sale şi respectă drepturile omului (...). Facebook şi-a asumat responsabilitatea, iar consiliul insistă ca Facebook să aplice şi să justifice o pedeapsă clară".
 
Donald Trump a reacţionat acuzând Facebook şi alte reţele sociale de încălcarea dreptului său la liberă exprimare, numindu-le corupte şi "o ruşine".
 

Etichete Donald TrumpFacebook

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live