Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: M3 - MUZICA DE LA 3 Vineri, 25 Septembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

12 August 2020
Vizualizari: 245
Comentează add

Un medic, angajat al Ambulanţei Braşov, confirmat pozitiv COVID-19, a mers trei zile misiuni pentru că a primit rezultatul greşit.

Control la Direcţia de Sănătate Publică Braşov

radiojurnal

Control la Direcţia de Sănătate Publică Braşov, după ce un medic de la Ambulanţa Braşov a mers trei zile în misiuni pentru că i s-a comunicat că testul său COVID-19 este negativ, deşi rezultatul era pozitiv. Adrian Cârneciu, despre acest caz:

Reporter: Un medic, angajat al Ambulanţei Braşov, confirmat pozitiv COVID-19, a mers trei zile misiuni pentru că a primit rezultatul greşit.

Testul său era pozitiv, însă a fost anunţat iniţial ca negativ. Până când a fost reparată eroarea, medicul a intrat în contact cu zeci de colegi şi de pacienţi în cele două zile de weekend în care a avut gărzi.

În aceeaşi situaţie s-a aflat şi un al doilea medic, însă acesta era în concediu şi nu a consultat pacienţi în cele trei zile.

Ministrul sănătătii, Nelu Tătaru, a cerut un control la DSP Braşov, instituţie care şi-a recunoscut între timp greşeala, dând vina pe o eroare umană.

La serviciu, medicul infectat a purtat echipamentul obligatoriu de protecţie, au anunţat reprezentanţii Serviciului de Ambulanţă Braşov.


Etichete (ii)controlbrasov

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live