Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: MUZICĂ SI RADIO (Continuare) Duminică, 12 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Mihaela Buculei, Suceava

5 Iunie 2020
Vizualizari: 210
Comentează add

Alături de polițiștii suceveni, la acțiune au participat polițiști din cadrul inspectoratelor județene de poliție Bistrița-Năsăud, Covasna, Mureș, Vrancea, Maramureș și Neamț.

Controale silvice în judeţul Suceava

mihaela-buculei-suceava

 Foto: Sergiu Șteț.

Polițiști din cadrul Direcției de Ordine Publică - Serviciul de Protecție a Fondului Forestier și Piscicol din cadrul Ministerului de Interne, împreună cu lucrători ai Gărzii Forestiere Suceava, desfășoară o amplă acțiune de control și de verificare a respectării dispozițiilor legale la un număr mare de agenți economici din zona de munte a județului Suceava.
 
Sunt vizate societăți comerciale având profil de activitate în domeniul prelucrării lemnului, fiind verificate derularea activităților de achiziție, depozitare, prelucrare și comercializare a masei lemnoase.
 
Alături de polițiștii suceveni, la acțiune au participat polițiști din cadrul inspectoratelor județene de poliție Bistrița-Năsăud, Covasna, Mureș, Vrancea, Maramureș și Neamț.
 
Au fost inventariate cantitățile de lemn găsite în depozitele mai multor societăți comerciale, a fost verificată proveniența acestora, modul în care a avut loc comercializarea lemnului, corectitudinea efectuării transporturilor de material lemnos pe drumurile publice.
 
Într-o singură zi, în urma verificărilor la două societăți comerciale din zona de munte vizată au fost aplicate opt sancțiuni contravenționale în valoare de 13.000 de lei. În paralel cu măsurile de control la sediul societăților comerciale, acțiunile s-au desfășurat și în trafic.

Etichete Suceavapăduresilviccontrol

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live