Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Bună dimineaţa, România! Joi, 24 Septembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

7 August 2020
Vizualizari: 154
Comentează add

Controale şi sancţiuni pe litoral

radiojurnal

  Terasă pe plajă la Vama Veche.      Foto: Sergiu Șteț

Inspectorii de la Protecţia Consumatorilor în colaborare cu structura Comandament Litoral 2020 şi cu participarea poliţiştilor şi jandarmilor constănţeni au desfăşurat o amplă acţiune de control în Eforie Nord, în urma căreia au aplicat peste 70 de amenzi contravenţionale, în valoare de peste 400.000 de lei.

Au fost vizaţi operatorii economici de pe faleză şi plajă, majoritatea sancţiunilor au venit ca urmare a nerespectării suprafeţei de plajă destinate ocupării cu cearşafuri.

Pentru patru dintre operatori s-a propus suspendarea activităţii pe perioade cuprinse între 1 şi 12 luni pentru abateri repetate.

Au fost depistate construcţii ilegale, unde se desfăşurau activităţi de alimentaţie publică, fără autorizaţii de funcţionare, fapt care a dus la oprirea activităţii pentru punerea în pericol a sănătăţii consumatorilor - notează corespondentul nostru, Sorin Cealera.

Garda de Mediu Constanţa şi Administraţia Bazinală de Apă Dobrogea-Litoral au avut şi ele reprezentanţi în echipele de control de la Eforie Nord.


Etichete litoralplajăterasă(PH)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live