Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Matinal Marţi, 20 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

5 Iulie 2020
Vizualizari: 320
Comentează add

Cluburi și alte localuri publice au fost verificate pentru respectarea măsurilor de prevenire a răspândirii noului coronavirus.

Controale la localuri și cluburi. Amenzi de peste 800 de mii de lei

radiojurnal

Aproape 4.000 de operatori economici, în principal cluburi și alte localuri publice, au fost controlate ieri noapte de echipe mixte de polițiști, jandarmi și inspectori în cadrul amplei operațiuni de verificare a respectării măsurilor de prevenire a răspândirii noului coronavirus ce se va desfășura timp de două săptămâni.

În total s-au aplicat aproape 1.800 de sancțiuni, cele mai multe pentru nerespectarea normelor de protecție individuală sau a modului de amenajare a teraselor, cu respectarea distanțării fizice.

Valoarea amenzilor a depășit 800.000 de lei.


Într-un comunicat, Ministerul de Interne notează cazuri mai deosebite la Brașov, cu privire la desfășurarea unui festival a cărui firmă organizatoare are acum activitatea suspendată sau la București, unde un club din sectorul 3 are, de asemenea, activitatea suspendată.

Autorizațiile amintesc că la sfârșitul acestei săptămâni a devenit funcțională o linie telefonică Telverde, dedicată sesizări neregulilor în context COVID-19. Numărul este 0800.800.165.


Etichete controaleamenzicoronavirus(RS)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live