Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: PSIHOLOGUL MUZICAL (Continuare) Sâmbătă, 16 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Mihaela Helmis

18 Noiembrie 2020
Vizualizari: 308
Comentează add

Continuă Târgul Gaudeamus Radio România

mihaela-helmis

     

Târgul Gaudeamus Radio România, organizat anul acesta exclusiv online, continuă și astăzi.
 
Aflat la a 27-a ediție, Târgul s-a adaptat la condițiile actuale și poate fi urmărit până duminică, 22 noiembrie, pe noul site, gaudeamus.ro, unde obținem informații despre cele mai noi apariții editoriale, dar și despre fiecare dintre cele peste 100 de standuri virtuale.
 
Au fost înregistrate peste 90.000 de vizualizări ale site-ului în primele două zile ale ediției. Mihaela Helmis are detalii.
 
Reporter: Ce aş putea reține fără a nedreptăți din cele peste 15 ore de invitații la lectură, de ieri, din cele mai diverse, de la poezie la cartea veche, la analiza lumii în care trăim, în mediu sau în societate, de la roman la cartea exilului, așa cum o prezenta Mircea Pospai, evocând o personalitate precum cea a lui Virgil Ierunca, sau Paul Cernat împreună cu Marius Bodochi privind spre epoca lui Anton Pann.
 
Paul Cernat: Voi invita la o discuţie liberă pe marginea unei bijuterii a lui Anton Pann, o bijuterie adaptată în stilul lui caracteristic, o parte din ediția Anton Pann proaspătă, apărută de curând, e vorba de un îndreptar de bune purtări pe care Anton Pann îl verisifică în stilul său inimitabil.
 
Marius Bodochi: Şi foarte mult te fereşte să nu porți haina vreodată de umeri spânzurată. Şi iar, când umbli pe cale, ridică hainele tale sau le strânge la piept bine și mergi precum se cuvine, cu cinste și cu sfială și cu bună socoteală.
 
(PH)
 

Etichete Târgul Gaudeamus Radio România(PH)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live