Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: "ANTENA PARTIDELOR PARLAMENTARE" (emisiune conf.Legii 41/1994) Marţi, 20 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

15 Aprilie 2020
Vizualizari: 299
Comentează add

Continuă căutarea muncitorilor prinși sub dărâmături la Uricani

-

  Foto: Arhivă.

Misiunea de căutare a muncitorilor prinși sub dărâmături la mina Uricani , după ce turnul mașinii de extractive s-a prăbușit, continua și la această oră.
 
Potrivit ISU Hunedoara, în operațiuni sunt implicați 40 de pompieri specializati in căutare-salvare şi ajutor medical.
 
De asemenea, pentru identificarea locului in care au fost blocati sub moloz cei doi muncitori, de 31 si 41 de ani, este utilizata o camera cu termoviziune şi trei echipaje canine.
 
Este vorba despre câinele de serviciu al I.S.U. Hunedoara cu stapânul sau, un voluntar al asociatiei Caini de Salvare Transilvania cu câinele său de căutare, precum şi un echipaj canin al Salvamont Hunedoara.
 
Între timp, Inspectoratul Teritorial de Muncă Hunedoara a început o anchetă pentru a determina cauzele și împrejurările în care s-a produs acest accident de muncă.
 
Din primele informații, muncitorii pregăteau operațiunile de demolare a turnului, programate pentru mâine, în cadrul operațiunilor de ecologizare, și au fost surprinși de surparea acestuia.
 
Mina Uricani a fost închisă la sfârșitul anului 2017, și se află în proces de ecologizare, amplasamentul fiind predate la începutul acestui an unei firme din Maramureș care câștigase contractual pentru lucrările respective.
 
(PH)

Etichete Uricanicautaremuncitoridaramaturi(PH)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live