Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Matinal Luni, 04 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Alex Lancuzov

25 Februarie 2021
Vizualizari: 383
Comentează add

Cel mai puternic constructor din România a câştigat licitaţia pentru proiectarea şi execuţia ultimului Lot al Drumului Expres Craiova - Piteşti.

Constructor desemnat pe Lotul 4 al Drumului Expres Craiova - Piteşti

alex-lancuzov
Cel mai puternic constructor din România a câştigat licitaţia pentru proiectarea şi execuţia ultimului Lot al Drumului Expres Craiova -Piteşti (Coloneşti - Piteşti cu o lungime de 32 de km.) 
 
Este vorba despre antreprenorul care lucrează DEJA pe lotul 2 Balş-Slatina  (lungime 40 km.)  iar de luna viitoare va intra în şantier şi pe Lotul 3 între Slatina şi Coloneşti adică pe alţi 30 de km.
 
Contractul este evaluat la 617 milioane lei, fonduri europene şi poate fi semnat DOAR dacă NU se depun contestaţii. Durata prevăzută este de 12 luni proiectare, respectiv 24 de luni execuţie
 
Reamintim că, anul trecut, după mai multe etape de contestaţii, Guvernul a decis prin memorandum atribuirea contractelor pentru loturile 3 şi 4 constructorului din Bacău (Umbrărescu) dar decizia a fost atacată în justiţie care a respins contestaţia pentru lotul 3 dar a dispus reevaluarea ofertelor pentru Lotul 4. După această reevaluare, Compania de Drumuri a decis să continue cu acelaşi antreprenor.
 
Pentru anul acesta, Ministerul Transporturilor estimează deschiderea circulaţiei pe Lotul 2, 40 km. între Slatina şi Balş. 

Etichete (ii)drumexpres

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live