Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Joi, 09 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Alex Lancuzov

9 August 2016
Vizualizari: 1050
Comentează add

Construcţia pasajului suprateran de la Domneşti de pe centura capitalei se amână.

Construcţia pasajului de la Domneşti se amână din nou

alex-lancuzov

Arhivă Foto: Alex Lancuzov.

Construcţia pasajului suprateran de la Domneşti de pe centura capitalei se amână din nou, după ce Curtea de Apel Bucureşti a decis că oferta câştigătoare trebuie reevaluată.

Practic, de la desemnarea constructorului – în toamna anului trecut- au fost două runde de contestații la Consiliul Național pentru Soluționarea Contestațiilor și încă două contestații la Curtea de Apel București. Decizia CAB: ,, Solutia pe scurt: Admite plângerea formulată de petenta I.C.M. S.p.A. Modifică în parte Decizia CNSC nr. 1010/C7/1033/1037/10.06.2016 în sensul că: Admite în parte contestaţia formulată de contestatoarea I.C.M. S.p.A. Anulează Raportul procedurii nr. 92/26846/05.05.2016 şi actele subsecvente acestuia. Obligă autoritatea contractantă la reluarea procedurii cu reevaluarea ofertei Asocierii Straco Grup – Comnord S.A. – Specialist Consulting S.R.L. potrivit considerentelor prezentei decizii. Definitivă.“

La Domnești, în cea mai aglomerată intersecție de pe centura București zilnic se formează coloane de TIR-uri pe mai mulți kilometri iar după instituirea restricției de la Chiajna pentru construcția pasajului peste apeductul Arcuda, traficul va fi și mai aglomerat pe Centura București Sud.

Proiectul pasajului suprateran cu o lungime de peste 200 de metri care va fi realizat sub forma unui sens giratoriu suspendat este evaluat la aprox. 20 de milioane de euro.


Etichete pasajul domnesticentura bucuresticonstructieamanare

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live