Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Matinal Miercuri, 06 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radio România Constanţa

26 Iulie 2018
Vizualizari: 1041
Comentează add

România va fi gazda navelor militare ale Gruparii navale Standing NATO Mine Counter-measures Group care vor acosta, în perioada 28-31 iulie, în Portul Militar Constanţa.

Constanţă va găzdui nave militare străine

radio-romania-constanta

 

Forţele Navale Române vor fi gazda navelor militare ale Gruparii navale Standing NATO Mine Counter-measures Group, care vor acosta, în perioada 28-31 iulie, în Portul Militar Constanţa.

După escalele în porturile Burgas şi Odessa, Dragorul Maritim „Lt. Lupu Dinescu”, vânatorul de mine turcesc „TCG Anamur” şi nava germană de comandament şi aprovizionare „FGS Rhein” se află la a treia staţionare la cheu din această jumatate a lunii, perioadă în care au participat la exercitiul multinaţional BREEZE 18.

Activitatile echipajelor celor trei nave militare prevăd, în prima zi a escalei în România, şi o vizită oficială la Comandamentul Flotei din Constanţa, unde vor fi analizate aspecte ale colaborării din timpul acestei misiuni din bazinul Mării Negre.

Militarii germani, români şi turci vor deschide duminică, 29 iulie, porţile navelor, pentru a primi vizita populaţiei civile, în Portul Constanţa, la Dana Pasageri, în intervalele orare 10-12 şi 14-18.

După escala din Portul Militar Constanţa, navele Gruparii navale NATO vor naviga, în largul Mării Negre, pentru a continua misiunile de supraveghere a traficului maritim, care se vor încheia cu câteva zile înainte de începerea pregatirilor pentru sarbatorirea Zilei Marinei Române.


Etichete Forţele Navale RomâneBurgasOdessaOdesaBREEZE 18Marea NeagrăLupu DinescuNATOnavemarină

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live