Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: RADIOJURNAL Miercuri, 23 Septembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Emil Groza, corespondent RRA în Ungaria

10 Iunie 2020
Vizualizari: 364
Comentează add

Cetățenii români au în prezent posibilitatea să tranziteze teritoriul Ungariei pe culoarele speciale stabilite anterior .

Condiţiile de circulaţie pentru cetăţenii români în Ungaria

emil-groza-corespondent-rra-in-ungaria

 Foto: Arhiva/ politiadefrontiera.ro

Ungaria și Croația vor ridica de vineri restricțiile de la frontiera comună care impuneau două săptămâni de izolare pentru călători, după ce ambele țări au ajuns la concluzia că țin sub control epidemia de coronavirus.

Ministrul ungar de externe a declarat că țara sa a deschis granițele și cu alte țări vecine fără efecte negative în răspândirea virusului, dar nu a dat informații despre posibilitatea relaxării măsurilor de la frontiera cu România.

Cetățenii români au în prezent posibilitatea să tranziteze teritoriul Ungariei pe culoarele speciale stabilite anterior și pot intra în această țară în anumite condiții și lucrătorii transfrontalieri și cei care prestează activități sezoniere în agricultură.

Pot intra în Ungaria și cei care au drept de ședere permanent în această țară și prezintă documente care atestă acest lucru, dar aceștia trebuie să stea în izolare în locuință pentru 14 zile,  măsura fiind valabilă și în cazul cetăţenilor ungari care se întorc din România.

Autoritățile ungare au anunțat astăzi doar zece noi cazuri de infectare cu coronavirus și un singur caz de deces.

De la începutul pandemiei, în Ungaria au fost testate pozitiv peste 4.000 de persoane și au fost înregistrate 551 de decese.

(RS)


Etichete circulatie(RS)romaniaungaria

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live