Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: MATINAL ... DE SARBATOARE Marţi, 01 Decembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radio România Actualităţi

10 Iunie 2016

Citește articolul și Radio România Actualități împreună cu Aerotravel te trimit în Croazieră pe Mediterana!

Concurs Poftă de vacanță! - Săptămâna 13-19 iunie 2016

radio-romania-actualitati

  Foto: Baldau Ionut

Nava de croazieră este un veritabil hotel plutitor de 5 stele. La bordul ei, pasagerii se bucură de confortul și de facilitățile unui hotel sofisticat, de la piscine, spa, jacuzzi, sala de fitness și cluburi pentru copii, până la restaurante, cafenele, casino și teatru. Toate, pentru că în croazieră se naște unul dintre cele mai comode sejururi. Avantajul unei croaziere este că deși se fac bagajele o singura dată, se descoperă 3, 5 sau chiar 25 destinații diferite, în funcție de numărul de nopți petrecute la bord și de escale. Stresul găsirii unui restaurant pentru a servi prânzul sau cina este anulat pe navă. Indiciul săptămânii 13-19 iunie 2016: VAPOR.Tariful unei croaziere include toate mesele la bord și fie că se optează pentru restaurantul a la carte sau pentru bufetul deschis 20/24h, se descoperă aceeași prospețime și varietate de preparate în inconfundabilul stil mediteranean.

 

Dacă ai găsit indiciul săptămânii, te poți înscie cu el în formularul de mai jos. Atenție: indiciu valabil doar în săptămâna menționată. Radio România Actualități te invită să participi, începând de luni 9 mai, la un două concursuri cu premii speciale. Destinațiile vor fi un răsfăț total pentru câștigători, deoarece Radio România Actualități împreună cu partenerul Aerotravel îi vor trimite împreună cu o persoană dragă într-un sejur în Portugalia, la Algarve și într-o Croazieră pe Marea Mediterană. Pentru a avea totul clar la început de drum, recomandăm citirea regulamentului.

REGULAMENT

 

Despre Aerotravel: Cu o activitate de peste 18 ani, Aerotravel Lufthansa City Center se află în topul agențiilor de turism din România și se distinge prin calitatea serviciilor și inovația în domeniul produselor turistice. Activitatea Aerotravel Lufthansa City Center se bazează pe un portofoliu complet de produse turistice, care include cazări la hoteluri, bilete de avion, vacanțe pe toate continentele, city break, croaziere, bilete la concerte și evenimente și servicii de rent-a-car. Începând cu anul 2000, Aerotravel este membru al retelei internaționale Lufthansa City Center, care cuprinde 630 agenții de turism în 84 de țări. Cu 7 birouri prezente la nivel național și 110 angajati, Aerotravel a înregistrat în 2014 venituri brute de 34 milioane de euro.

 

 


Etichete Concursuri Romania Actualitati,

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live