Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: PROBLEME LA ZI Miercuri, 27 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Alex Lancuzov

27 Noiembrie 2020
Vizualizari: 1279
Comentează add

Cel mai lung tronson al Autostrăzii A1: Secțiunea Cornetu-Tigveni, 37 km. și o valoare de 5.8 miliarde lei. Durată minimă de proiectare 12 luni, respectiv 4 ani execuție.

Concurență mare pentru construirea Lotului 3 al Autostrăzii 1 Sibiu-Pitești

alex-lancuzov

15 constructori au depus oferte pentru proiectarea și execuția lotului trei al Autostrăzii A 1 Sibiu - Pitești, secțiunea Cornetu - Tigveni de 37 de km. fiind cel mai lung tronson al celui mai important proiect de infrastructură rutieră din România. 

 

Segmentul Cornetu - Tigveni are o valoare estimată de 5,8 miliarde lei, o durată minimă de proiectare de 12 luni respectiv 4 ani execuție iar printre lucrările de artă se numără 95 de poduri și pasaje dar și un tunel de 1,7 km. Printre constructori se numără și constructori din China și Turcia.

 

Din cele 5 loturi ale Autostrăzii A 1 Sibiu – Pitești, în prezent se lucrează doar pe lotul 1 Sibiu – Boița iar din primăvară ar putea începe lucrările și pe lotul 5 Pitești – Curtea de Argeș. În procedură de licitație se află și lotul 2  Boița - Cornetu de 31 km. dar și lotul 4 Tigveni- Curtea de Argeș. 

 

A 1 Sibiu – Pitești se construiește cu finanțare europeană.


Etichete (ii)autostradasibiupitesti

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live