Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: RADIOJURNAL Joi, 06 August

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Florin Lepădatu

4 Mai 2018
Vizualizari: 1027
Comentează add

Radio România vă invită vineri seară, de la ora 19:00, la un concert mai puţin obişnuit: Game Heroes - dedicat iubitorilor de muzică clasică şi fanilor jocurilor video.

Concert la Sala Radio

florin-lepadatu

 

Radio România vă invită vineri seară, de la ora 19:00, la un concert mai puţin obişnuit: Game Heroes - dedicat în egală măsură iubitorilor de muzică clasică şi fanilor jocurilor video.

Ce aduce nou acest concert, ne spune Cristian Bâcâin: "La Sala Radio, Orchestra Naţională Radio, dirijată de Stefan Geiger, va prezenta aranjamente orchestrale noi ale unor tineri compozitori, realizate special pentru unele jocuri consacrate, iar "gamerii" vor avea ocazia să redescopere şi piese celebre ale genului lor preferat, ca de exemplu Angry Birds sau Blushock, în orchestraţii clasice.

La nivel global, muzica de gaming este un domeniu tot mai captivant pentru compozitori si muzicieni de formaţie clasică.

Spectacolul este realizat în parteneriat cu Goethe Institut, care creează punţi de comunicare şi interconectează tineri compozitori, muzicieni şi specialisti în gaming.

Biletele se pot cumpăra online, prin reţeaua www.bilete.ro sau de la casa de bilete a Sălii Radio.

Concertul poate fi ascultat şi în direct, pe toate frecvenţele Radio România Cultural şi Radio România Muzical şi live pe Internet, la adresele www.radioromaniacultural.ro şi www.romania-muzical.ro."


Etichete ConcertSala Radio

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live