Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: COLECTIA DE MUZICĂ - OMUL CU CHITARA (R) Luni, 24 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radio Vacanța

8 Iulie 2017
Vizualizari: 2555
Comentează add

Litoralul românesc abundă în opţiuni pentru toate gusturile şi toate buzunarele.

Concediu la mare: Mamaia și Vama Veche

radio-vacanta

Foto: Radio Vacanța.

Litoralul românesc abundă în opţiuni pentru toate gusturile şi toate buzunarele. Tinerii în căutare de senzaţii tari au de ales între doi poli ai distracţiei: Mamaia şi Vama Veche.

Dacă Mamaia este destinaţia pentru tinerii dispuşi să plătească două – trei sute de euro pe noapte pentru cazare şi alte câteva sute de euro în cluburi, Vama Veche rămâne staţiunea celor care preferă odihna în cort, pe plajă şi focul de tabără.

„Mamaia este capitala distracției pe litoral. Toată lumea vine pentru cluburi, pentru plaja care este curată și foarte spațioasă, beach bar-urile de pe plajă, spațiile de cazare care sunt numeroase și foarte bine pregătite. Sunt mai mult familii, cu o vârstă medie de 35-40 de ani”, a declarat pentru Radio Vacanţa Cristina Calispera, coordonator de marketing la un hotel de 4 stele din Mamaia.

La polul opus, Vama Veche vine cu propuneri de relaxare şi petrecere a timpului liber ceva mai diferite, care ţintesc în principiu publicul cu înclinaţii spre boem.

„Noi, în Vama Veche, ne-am dus ca investitori în primă fază. Încercând să studiem locul și caracteristicile oamenilor care vin acolo, dar și plăcerea noastră. Nouă ca și turiștilor ne place să ascultăm muzică bună. Invităm artiști să cânte la noi; am avut în anii 2000 concert de jazz – și îndrăgind lucrurile acestea ne-a plăcut pur și simplu să schimbăm tipicul, iar de exemplu în loc de numere camerelor să dăm nume de muzicieni”, a precizat Mihaela Rădulescu, patronul unui hotel din staţiune.

Mai multe pe site-ul nostru radiovacanța.ro.


Etichete concediu la maremamaiavama veche

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live