Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Obiectiv, România Luni, 29 Noiembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Ioan Suciu

30 August 2021
Vizualizari: 319
Comentează add

Localitatea Igneşti intră începând de sâmbătă în scenariul roșu pe o perioadă de 14 zile din cauza a 3 cazuri de infectare cu virusul SARS CoV-2.

Comuna Ignești intră în scenariul roşu #Covid

ioan-suciu

Foto politiaromana.ro

În județul Arad s-a întrunit astăzi Comitetul Județean pentru Situații de Urgență, după ce în comuna Ignești rata de infectare a depășit 4 cazuri la mia de locuitori. Corespondentul RRA Ioan Suciu transmite:

Reporter: Localitatea Igneşti intră începând de sâmbătă în scenariul roșu pe o perioadă de 14 zile din cauza a 3 cazuri de infectare cu virusul SARS CoV-2, fapt care la o populație de 690 de locuitori ridică incidența la 4,35 cazuri la mie.

La restricțiile valabile pentru scenariul roșu se mai adaugă și restricțiile de weekend, pentru că gradul de infectare depășește 4,5 cazuri la mia de locuitori.

Astfel, conform măsurilor în vigoare este interzisă organizarea și desfășurarea activității cinematografelor, organizarea de spectacole și concerte, este interzisă activitatea cu publicul a operatorilor economici care desfășoară activități de preparare, comercializare și consum al produselor alimentare sau a băuturilor alcoolice și nealcoolice de tipul restaurantelor și cafenelelor în interiorul clădirilor.

De asemenea, este interzisă activitatea cu publicul a operatorilor economici licențiați în domeniul jocurilor de noroc.

Până la scăderea ratei de infectare sub 3,5 cazuri la mia de locuitori, la Ignești, în județul Arad, magazinele vor fi deschise în zilele de weekend doar până la orele 18:00, iar de la orele 20:00 este interzisă deplasarea în afara locuinței.

Aceeași situație se menține și la Dezna, în județul Arad, unde rata de infectare se menţine la peste 5 cazuri la mia de locuitori.

HARTA: Comuna Ignești.

(RS)


Etichete aradcoronavirusignestiinfectarescenariul rosu(RS)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live