Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: REPORTERII ACTUALITATII Joi, 29 Septembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Ani Sandu, Washington

4 Iulie 2014
Vizualizari: 1518
Comentează add

Reprezentanţii a 12 companii americane vor veni în România pentru a identifica noi oportunităţi de afaceri, spune preşedintele Consiliului de Afaceri Româno-American.

Companii din SUA caută oportunităţi de afaceri în România

ani-sandu-washington

Foto arhivă.

Preşedintele Consiliului de Afaceri Româno-American, Eric Stewart, afirmă că în acest an reprezentanţii a 12 companii americane vor veni în România pentru a identifica noi oportunităţi de afaceri.

Într-un interviu acordat Radio România cu prilejul Zilei Naţionale a Statelor Unite, oficialitatea americană a vorbit despre relaţia excelentă dintre cele două ţări, precum şi despre rolul crescând pe care România îl joacă în regiune.

"Cred că România a arătat clar spirit de conducere în ceea ce priveşte Moldova, un lucru fără precedent din partea altor ţări. Sunt multe planuri pe care administraţia din România le-a pus în practică pentru a se asigura că Moldova îşi urmăreşte traseul european şi occidental, ceea ce este minunat.

"Cu siguranţă, România a jucat un rol important şi în ajutarea Ucrainei. Cred că lucrul cel mai bun pe care-l poate face e să ajute pe cât poate la stabilizarea regiunii şi să se asigure că rămâne pe o cale de creştere prosperă" mai spune  Eric Stewart.


Etichete SUA; companiiPreşedintele Consiliului de Afaceri Româno-AmericanEric StewartafaceriMoldovaUcraina

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live