Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ŞTIRILE DIMINETII Sâmbătă, 04 Aprilie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

14 Ianuarie 2014
Vizualizari: 1000
Comentează add

Marţi este aşteptat primarul comunei Nana, Gheorghe Dobre, iar miercuri vor veni la discuţii reprezentanţii Autorităţii Naţionale pentru Restituirea Proprietăţii.

Comisia privind terenurile din Călăraşi continuă audierile

radiojurnal

Foto: arhivă.

Comisia parlamentară de anchetă privind terenurile din Călăraşi continuă audierile.

Marţi este aşteptat primarul comunei Nana, Gheorghe Dobre, iar miercuri vor veni la discuţii reprezentanţii Autorităţii Naţionale pentru Restituirea Proprietăţii.

Luni au fost audiaţi prefectul judeţului Călăraşi şi reprezentanţii Oficiului de Cadastru din judeţ, cărora li s-au solicitat informaţii cu privire la situaţia tuturor terenurilor din comuna Nana şi o serie de documente, pe care trebuie să le prezinte comisiei într-o săptămână.

"S-a desfăşurat o audiere corectă, începând cu o prezentare generală a celor care au venit şi apoi au fost supuşi, să zicem aşa, unui tir de întrebări din partea colegilor, întrebări lămuritoare, urmând la finalul discuţiei cu fiecare reprezentant să încunoştiinţăm din timp ce fel de documente suplimentare solicităm, urmând şi termenul în care acestea să ne fie puse la dispoziţie", a declarat preşedintele aşa-numitei Comisii Nana, Eugen Nicolicea.

Toţi cei audiaţi ieri au precizat că li s-au cerut date despre toate terenurile din Nana, fără a se pune accentul asupra celui cumpărat de fiica preşedintelui Traian Băsescu.


Etichete NanacomisieanchetăterenTraian BăsescuCălăraşiEugen Nicolicea,Oficiul de Cadastru

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live