Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: "ANTENA PARTIDELOR PARLAMENTARE" (emisiune conf.Legii 41/1994) Vineri, 26 Februarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Emil Groza, corespondent RRA în Ungaria

15 Noiembrie 2019
Vizualizari: 1292
Comentează add

Audierile candidatului din partea Ungariei pentru un post de comisar european au fost criticate de FIDESZ.

Comisarul propus al Ungariei, ”atacat în audieri de forţele pro-imigraţie”

emil-groza-corespondent-rra-in-ungaria

Budapesta. Foto: Agerpres

Partidul FIDESZ, aflat la guvernare în Ungaria, critică modul în care s-au desfăşurat audierile de ieri, în comisia de specialitate a Parlamentului European, în cazul candidatului ungar pentru un post de comisar european.

Europarlamentarul partidului de guvernământ FIDESZ, Balazs Hidveghi, a declarat astăzi că, în timpul audierilor în Comisia pentru afaceri externe a Parlamentului European a candidatului din partea Ungariei pentru un post de comisar european, Oliver Varhelyi, nu a avut loc o dezbatere de specialitate, ci a fost vorba despre o campanie politică derulată împotriva acestuia de forţele pro-imigraţie.

Acesta a criticat şi partidele de opoziţie din Ungaria, afirmând că, în ultimele săptămâni, au fost ocupate doar cu uneltiri la Bruxelles împotriva intereselor naţionale ungare şi cu încercări de împiedicare a alegerii candidatului ungar pentru un post de comisar european.

Oliver Varhelyi nu a primit încă undă verde din partea eurodeputaţilor, solicitându-i-se acestuia să răspundă în scris la unele întrebări suplimentare.


Etichete ungariacriticicomisarfidesz

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live