Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: COLECTIA DE MUZICĂ - OMUL CU CHITARA Duminică, 07 Martie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Ilie Pintea

3 Iulie 2015
Vizualizari: 2646
Comentează add

Coloana oficială în care se deplasa ministrul Marius Nica a fost implicată într-un accident de circulație pe DN66. Secretarul de stat Roxana Mânzatu a fost rănită.

Coloana oficială a ministrului Marius Nica, implicată într-un accident

ilie-pintea

Ministrul Marius Nica și secretarul de stat Roxana Mânzatu, la întâlnirea cu primarii din Valea Jiului. Foto: Ilie Pintea.

Coloana oficială a ministrului fondurilor europene, Marius Nica, a fost implicată astăzi într-un accident de circulaţie produs pe DN 66, între localităţile Pui şi Haţeg din judeţul Hunedoara.

În accident a fost rănită secretarul de stat Roxana Mânzatu şi şoferul maşinii în care se afla aceasta.

Cei doi au fost preluaţi de ambulanţe şi transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Deva.

De asemenea, alte două persoane aflate în cele două maşini ce nu făceau parte din coloana oficială au suferit diverse traumatisme.

În prezent, răniţii se află la Spitalul Judeţean de Urgenţă Deva şi sunt în procedură de evaluare medicală, urmând să fie investigați inclusiv la tomograf.

Conform unor surse neoficiale, accidentul a avut loc după ce un autoturism ce venea din sens opus coloanei a încetinit la întâlnirea cu aceasta, moment în care maşina mică a fost lovită din spate de o dubiţă.

Apoi, autoturismul a fost proiectat în maşina în care se afla Roxana Mânzatu, ea şi şoferul fiind răniţi.

Imagini de la locul accidentului. Foto: Ilie Pintea.

Coloana venea din Valea Jiului, unde ministrul Nica a avut o întâlnire cu primarii din zonă, şi se îndrepta spre Deva unde era programată o acţiune similară cu şefii administraţiilor locale din centrul şi nordul judeţului Hunedoara. 


Etichete ştiri vestHunedoaraaccident rutierministrul fondurilor europene Marius NicaDN66secretarul de stat Roxana Mânzatu

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live