Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Tatal nostru * Imnul national Luni, 04 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Raul Matiş, Târgu Mureş

13 Iulie 2013
Vizualizari: 1447
Comentează add

Directorul general adjunct al Agenției de Plãți pentru Dezvoltare Ruralã, Nicolae Popa, spune cã pânã la mijlocul anului viitor, trebuie pusã la punct o înțelegere cu bãncile,

Cofinanțarea pentru proiectele europene, căutată la bănci

raul-matis-targu-mures

Directorul general adjunct al Agenției de Plãți pentru Dezvoltare Ruralã, Nicolae Popa, atrage atenția cã este nevoie ca România sã asigure cofinanțarea proiectelor europene, pentru a putea beneficia de ele. 

El a declarat, la Reghin, cã pânã la mijlocul anului viitor, trebuie pusã la punct o înțelegere cu bãncile, în acest sens.

"Încercãm sã convenim cu ei, asupra unui program ca toate sumele pe carele avem noi la dispoziție, aproape 21 de miliarde, sã le rulãm prin aceste bãnci care vor sã vinã lângã noi și care sã ne ofere un pachet de finanțare mult mai accesibil, cu dobânzi mult mai mici. 

"Interesul este comun, ei trebuie sã punã creditele în mișcare. 

"Punându-le în mișcare, realizeazã și profit. Dacã le blocheazã, își creeazã și ei o problemã, dar ne creeazã și nouã, din punctul de vedere al implementãrii programului, cã fãrã cofinanțare, n-o sã avem șanse foarte mari sã accesãm toate fondurile europene", a precizat Nicolae Popa.


Etichete cofinanțarebănciproiecte europene

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live