Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Obiectiv, România (CONTINUARE) Vineri, 28 Februarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

27 Martie 2015
Vizualizari: 940
Comentează add

Premierul Victor Ponta a anunțat că guvernul va trimite în scurt timp către parlament Codul fiscal şi cel de procedură fiscală.

Codul fiscal şi cel de procedură fiscală vor fi trimise la Parlament

radiojurnal

Foto: gov.ro.

Codul fiscal şi cel de procedură fiscală au toate avizele necesare şi vor fi trimise în scurt timp către parlament - a anunţat vineri premirul Victor Ponta.

El a precizat că cele două documente pot fi îmbunătăţite.

"Cele două proiecte cu toate avizele şi punctele de vedere ale tuturor instituţiilor şi în urma discuţiilor pe care le-am avut şi cu mediul privat au o formă finală din punctul de vedere al guvernului. Urmează discuţiile în comisiile de specialitate şi în Comisia de buget-finanţe şi vom participa la dezbaterile din parlament. Precizez foarte clar că nu pretindem că această formă este o formă perfectă. Evident că pot apărea îmbunătăţiri, pot apărea amendamente.

Tot vineri, premierul Victor Ponta a anunţat că noul ministru de finanţe va fi Eugen Teodorovici care este ministrul fondurilor europene, funcţie care va fi ocupată de Marius Nica, secretarul general al Ministerului Muncii.

Cei doi vor depune jurământul de învestitură luni.


Etichete Codul fiscalprocedură fiscalăparlamentavizeVictor PontaguvernEugen TeodoroviciministrufinanteMarius Nicafonduri

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live