Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: VATRA LUMINOASĂ Sâmbătă, 27 Februarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Mugur Mihăiţă

17 Iulie 2015
Vizualizari: 1092
Comentează add

Prim-vicepreşedintele PNL, Cătălin Predoiu, consideră că argumentele aduse de preşedintele Klaus Iohannis în motivarea respingerii codurilor fiscale sunt justificate.

Codul fiscal "nu a fost însoţit de măsuri de reformă economică"

mugur-mihaita

Cătălin Predoiu. Foto: predoiu.ro.

Liberalii consideră că argumentele aduse de preşedintele Klaus Iohannis în motivarea respingerii codurilor fiscale sunt justificate.

Prim-vicepreşedintele partidului, Cătălin Predoiu, afirmă că executivul nu a precizat câteva măsuri premergătoare care să susţină implementarea Codului Fiscal fără producerea unor dezechilibre economice.

"Codul fiscal nu a fost însoţit de măsuri de reformă economică puse în aplicare de guvernul Ponta, în principal legate de creşterea colectării veniturilor la bugetul de stat, de reluarea investiţiilor publice şi de reforma companiilor de stat.

"Sunt cele trei politici economice importante în care Guvernul Ponta a eşuat. Sunt şi alte obiective ratate, dar acestea trei sunt esenţiale. Reexaminarea Codului Fiscal se impune deci ca urmare a proastei guvernări", a declarat Cătălin Predoiu.

Acesta mai spune că PNL susţine relaxarea fiscală, dar numai în condiţiile în care guvernul reformează instituţiile de stat şi creşte încasările bugetare. 


Etichete Prim-vicepreşedintele PNL Cătălin PredoiuCodul fiscalrelaxare fiscalăguvernmăsuri compensatoriiKlaus Iohannis

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live