Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ARENA MUZICALĂ - continuare Luni, 01 Iunie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

13 Noiembrie 2019
Vizualizari: 411
Comentează add

Conform avertizării, rafalele de vât depășesc 140 de km pe oră în zonele montane ale judeţelor Argeş, Prahova şi Dâmboviţa, Braşov şi Sibiu.

Cod roșu de vânt puternic în zona de munte a mai multor județe

radiojurnal

 Foto: Arhivă.

Meteorologii au emis avertizări locale cod roşu şi portocaliu de vânt până la ora 18 în zonele de munte ale judeţelor Argeş, Prahova şi Dâmboviţa, Braşov şi Sibiu, rafalele depăşesc 120-150 km pe oră.

Până la aceeaşi oră sunt valabile şi alerte de vreme severă imediată cod portocaliu în zonele de altitudine ale judeţelor Gorj, Vâlcea, Alba, Caraş Severin şi Hunedoara.

Vântul se menţine puternic şi la noapte în toate zonele de munte, cu unele intensificări şi în restul României, iar ploile vor continua, mai ales în jumătatea de vest a ţării, se pot cumula până la 40 l/mp în Carpaţii Meridionali şi în dealurile Olteniei.

Temperaturile se menţin destul de ridicate, cu minime cuprinse între 6 şi 14 grade. Izolat se va forma ceaţă spre dimineaţă iar în cursul zilei de joi se mai răcoreşte, dar valorile termice rămân peste cele normale la această dată cu maxime cuprinse între 12 şi 19 grade.


Etichete meteofurtunăvântrafalecod roșu

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live