Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Matinal Vineri, 01 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

21 Aprilie 2014
Vizualizari: 2377
Comentează add

Sunt afectate pârâul Câinelui la confluenţa cu râul Vedea, râul Teleorman, râul Teleajen, râul Prahova, în aval de confluenţa cu Teleajen, şi râul Ialomiţa.

Cod roşu de inundaţii, prelungit până marţi la ora 18:00

radiojurnal

Foto: Arhivă/Maria Măndiţă.

Hidrologii au prelungit codul roşu de inundaţii până mâine la ora 18:00.

Sunt afectate pârâul Câinelui la confluenţa cu râul Vedea, râul Teleorman, râul Teleajen, râul Prahova, în aval de confluenţa cu Teleajen, şi râul Ialomiţa în aval de confluenţa cu Prahova - în judeţele Prahova şi Ialomiţa.

De asemenea, este cod portocaliu pe mai multe rîuri din judeţele Olt, Ialomiţa, Teleorman, Dâmboviţa, Ilfov, şi Giurgiu.

Vicepremierul Gabriel Oprea a făcut astăzi un apel la înţelegere către populaţia din zonele afectate. 

Sursa:INHGA.

"Vreau să subliniez un aspect, despre care s-a tot vorbit în cursul ultimelor două zile, acela al reţinerii manifestate de unii cetăţeni, de răspundere, ca atare, la recomandarea autorităţilor, de a părăsi locuinţele inundate.

"Putem înţelege că, fiind în preajma sărbătorilor de Paşte, oamenilor de vine greu să-şi abandoneze locuinţele, bunurile şi ceea ce fiecare şi-a pregătit pentru aceste zile. Însă, întotdeauna, viaţa trebuie să fie pe primul loc" a mai spus vicepremierul Gabriel Oprea.
 


Etichete Ştiri sudcod roşurâul Vedearâul Teleormanrâul Teleajenrâul Prahovarâul IalomiţaVicepremierul Gabriel OpreaOltIalomiţaTeleormanDâmboviţaIlfovşi Giurgiu

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live