Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: CA PE ROATE Sâmbătă, 26 Septembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

2 Decembrie 2016
Vizualizari: 718
Comentează add

Toată România este sub cod galben de ninsori, polei şi vânt puternic până mâine dimineaţă la ora 2.

Cod galben de ninsori, polei şi vânt puternic, în întreaga țară

radiojurnal

 DN1 la Timișu de Jos. Foto: Alex Lancuzov

UPDATE: În judeţul Braşov, traficul rutier este deviat selectiv, de la ora 18:20, de pe DN1 (dinspre Braşov către Valea Prahovei), pe DN1A Săcele - Cheia - Ploieşti. Potrivit Centrului Infotrafic, măsura a fost luată în vederea evitării ambuteiajelor pe raza staţiunilor montane.

Din acelaşi motiv, în judeţul Prahova, traficul rutier este deviat total de pe DN1, dinspre Ploieşti către Braşov, pe DN1A.

- - - - - - - - -

Toată România este sub cod galben de ninsori, polei şi vânt puternic până mâine dimineaţă la ora 2.

Pentru zonele de munte din judeţele Buzău, Prahova, Braşov, Dâmboviţa, Cluj, Bistriţa-Năsăud, Maramureş şi Caraş Severin meteorologii au instituit cod portocaliu de ninsoare şi viscol până la ora 20, iar pentru judeţele Neamţ şi Suceava până la ora 22.

Pe Valea Prahovei, acolo unde mulţi români îşi petrec minivacanţa de 1 Decembrie s-a aşternut strat de zăpadă, iar la Predeal se poate schia deja.

Drumul naţional 67 C Rânca - Novaci a fost închis din cauza viscolului,  a zăpezii şi a vizibilităţii reduse.

Mai multe informaţii despre cum se circulă pe drumurile din România, aflăm de la comisarul şef Cătălin Bocai. 

”Centrul Infotrafic al Poliţiei Române vă informează că a această oră în judeţul Giurgiu, pe Drumul Naţional 6 Mihăileşti - Ghimpaţi traficul rutier se desfăşoară cu dificultate, din cauza vântului puternic dar şi a ploii torenţiale.

”Pe Autostrada 3 Bucureşti - Ploieşti traficul rutier se desfăşoară cu dificultate, din cauza vântului puternic dar şi a lapoviţei care a dus la scăderea vizibilităţii sub 150 de metri.

”Se circulă cu dificultate şi pe Drumul Naţional 1 între Predeal şi Sinaia, din cauza numărului foarte mare de autovehicule, dar şi din cauza zăpezii viscolite. Până la această oră au avut loc mai multe accidente pe Drumul Naţional 1, accidente uşoare, pe fondul nepăstrării distanţei regulamentare faţă de autoturismul din faţă”.

Până la jumătatea zilei Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a folosit  pe reţeaua de drumuri naţionale şi autostrăzi aproape 1400 tone de material antiderapant şi 1000 de litrii de clorură de calciu, precum şi 422 de autoutilaje pentru curăţarea carosabilului.

 DN 1 la Timisu de Jos. Sub zapada proaspata este gheată


Etichete cod galbenninsorimeteo

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live