Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: TOPUL NOSTRU ... MUZICA VOASTRĂ Duminică, 29 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Alex Lancuzov

9 Septembrie 2016
Vizualizari: 1514
Comentează add

Compania de Autostrăzi şi Drumuri preia de la constructorii privaţi mai multe proiecte cu lucrări blocate.

CNADNR preia de la constructorii privaţi proiecte cu lucrări blocate CNADNR preia de la constructorii privaţi proiecte cu lucrări blocate - Conține video

alex-lancuzov

Reconstrucția autostrăzii la Sățiștea.

Compania de Autostrăzi şi Drumuri preia de la constructorii privaţi mai multe proiecte cu lucrări blocate, dar începe şi execuţia unor şosele noi în regie proprie ca parte a strategiei pentru revenirea pe piaţa construcţiilor de drumuri din România, a anunţat astăzi la Sibiu şeful CNADNR, Cătălin Homor.

Practic, fiecare Regională de Drumuri din cele şapte ale companiei va avea câte un mare proiect pe care îl va realiza cu personal şi utilajele proprii. 

Cătălin Homor: "Varianta de ocolire a oraşului Suceava, unde lucrările sunt stopate de vreo trei ani. Vom prelua aceşti 15%, proiectul se află în desfăşurare, vom demara procedurile de licitaţie pentru materiale. Termen de finalizare, noiembrie 2017. Un alt proiect foarte important - varianta ocolitoare Agigea şi a lacului Techirghiol. Discutăm de 22 de kilometri şi termen de finalizare 2018. DR de pe Cluj va avea sectorul median, DN76 Ioneşti - Vârfurile, acolo contractul s-a reziliat, nu vreau să mai facem experimente".     

Astăzi, şeful CNADNR a verificat din nou şantierul pentru reconstrucţia porţiunii demolate de pe lotul III al autostrăzii Sibiu-Deva pe care circulaţia va fi reluată până la sfârşitul lunii.

Video: Șantier Săliște.


Etichete cnandnrproiecte blocateconstructori privatiCătălin Homorautostrada sibiu deva

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live