Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: 100% MUZICĂ Joi, 07 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

2 Octombrie 2021
Vizualizari: 617
Comentează add

Magazine cu program redus între 5:00-18:00 și circulaţie fără motivare interzisă persoanelor în afara locuinţei, între 20:00-5:00 în weekend, fără certificat de vaccinare.

CMBSU a decis noi restricţii în Capitală de la miezul nopții următoare

radiojurnal

   Foto: www.facebook/Ro Vaccinare.

Comitetul Municipiului Bucureşti pentru Situaţii de Urgenţă a decis aseară mai multe restricţii în contextul creşterii incidenţei cazurilor de COVID-19, care a ajuns la 7,68 de infectări la 1.000 de locuitori. Noile măsuri urmează să intre în vigoare sâmbătă spre duminică, la miezul nopţii. 

Magazinele și alți agenți economici îşi pot desfăşura activitatea între orele 5:00 şi 18:00, după această oră fiind permise numai livrările la domiciliu.

Se interzice circulaţia persoanelor în afara locuinţei, între orele 20:00-5:00, în zilele de vineri, sâmbătă şi duminică cu următoarele excepţii: deplasarea în interes profesional, pentru asistenţa medicală, pentru achiziţionarea de medicamente, precum şi deplasări din motive justificate.

Cei care ies pe timpul nopţii din locuinţe trebuie să aibă legitimaţia de serviciu sau adeverinţa eliberată de angajator ori o declaraţie pe propria răspundere completată în prealabil pentru un motiv admis.

Măsurile nu se aplică persoanelor care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 de minimum 10 zile care trebuie să aibă asupra lor certificatul de vaccinare. 


Etichete Comitetul Municipiului Bucureşti pentru Situaţii de Urgenţănoi restricțiicertificat de vaccinarepandemia covid

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live