Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: LUMEA COPIILOR Luni, 01 Iunie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Ana-Maria Cîrstea, Râmnicu Vâlcea

14 Februarie 2013
Vizualizari: 1526
Comentează add

Conducerea CJ Vâlcea susţine că ar mai putea furniza energie electrică până în momentul in care Ministerul Economiei va găsi o altă firmă de furnizare la cota de avarie.

CJ Vâlcea anunţă că ar putea opri energia electrică la Oltchim

ana-maria-cirstea-ramnicu-valcea

Consilierii judeţeni din Vâlcea au decis sistarea începând de vineri a energiei electrice la OLTCHIM de către CET Govora, societate aflată in subordinea Consiliului Judeţean Vâlcea. 

Decizia a fost luată ca urmare a datoriilor foarte mari pe care OLTCHIM le-a acumulat din 31 august catre CET, moment din care Electrica a refuzat sa mai livreze energie către combinat.

Trebuie precizat că de la începutul lunii ianuarie şi până în prezent, OLTCHIM a achitat datoria in valoare de 700 de mii de euro, însă cea pe anul trecut va rămâne pentru masa creditorilor. 

În asemenea condiţii, conducerea CJ Vâlcea susţine că ar mai putea furniza totuşi energie electrică până în momentul in care Ministerul Economiei va găsi o altă firmă de furnizare la cota de avarie. Decizia vine şi în urma unor negocieri cu Alpa Bank, banca ce le-a impus celor de la CET Govora să nu mai livreze energie.


Etichete Ştiri CentruOltchimCET GovoraCJ Vâlcea

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live