Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ŞTIRI (politice, economice, sociale, culturale * Meteo * Sport) Sâmbătă, 24 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

1 Iulie 2018
Vizualizari: 460
Comentează add

Patru oameni au murit din cauza inundaţiilor din ultimele zile, iar aproximativ 800 au fost evacuaţi sau salvaţi din situaţii de risc de echipele Ministerului de Interne.

Circulație oprită pe cinci drumuri naţionale

radiojurnal

Arhivă Foto: Agerpres.

Patru oameni au murit din cauza inundaţiilor din ultimele zile, iar aproximativ 800 au fost evacuaţi sau salvaţi din situaţii de risc de echipele Ministerului de Interne.

Potrivit unui comunicat al instituţiei, apa a pătruns în aproape o mie de case, curţi, subsoluri şi beciuri, iar peste 20 de mii de angajaţi ai Ministerului au acţionat în zonele afectate.

A fost, de asemenea, afectat traficul rutier şi cel feroviar.

Unde mai sunt probleme de circulaţie, ne spune Dalia State de la Centrul Infotrafic al Poliţiei Române:


Delia State: Cinci drumuri naţionale mai există cu circulaţia oprită din cauza precipitaţiilor din ultima perioadă. Pimul este în judeţul Neamţ, pe DN 15 Borsec- Poaia Largului, pe raza localităţii Poana Teiului. Al doilea este în judeţul Harghita, DN 11 B, Cozmeni - Târgu Secuiesc, în localitatea Casinu Nou. Tot DN 11B, Târgu Secuiesc - Cozmeni, dar în judeţul Covasna, în zona localitaţii Valea Seacă. Cel de-al 4-lea tronson de drum naţional cu circulaţia oprită din cauza condiţiilor meteo nefavorizabile este în judeţul Vâlcea,  DN 7D Câineni - Perişani, în localitatea Perişani, iar cel de-al cincilea este în judeţul Suceava, în localitatea Milişăuţi, respecdiv pe DN 2H, pe podul de pe râul Suceava, din cauza fisurilor apărute pe acesta ca urmare a ploilor recente.


Etichete inundatiitraficmai

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live