Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ŞTIRI (politice, economice, sociale, culturale * Meteo * Sport) Vineri, 03 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

22 Ianuarie 2018
Vizualizari: 602
Comentează add

Nu sunt înregistrate situaţii de persoane rămase înzăpezite, sau la care accesul să nu fie posibil din cauza condiţiilor meteorologice, anunță Ministerul de Interne.

Circulație în condiții de iarnă

radiojurnal

Foto: Arhivă

Pe autostrada A1 Bucureşti - Piteşti ninge, la această oră, pe toată lungimea; se acţionează cu 30 de autovehicule care lucrează în baterii de câte trei. Carosabilul este la negru.

Pe autostrada A2 Bucureşti - Constanţa ninge între kilometrii 12 - Bucureşti - şi 65 - Lehliu; se circulă în condiţii de iarnă.

Poliţia Rutieră a luat măsuri suplimentare de asigurare a unei prezenţe importante în stradă pentru dirijarea traficului, prevenirea producerii unor ambuteiaje şi deblocarea aglomeraţiilor care ar putea apărea.

La acest moment nu sunt înregistrate situaţii de persoane rămase înzăpezite, sau la care accesul să nu fie posibil din cauza condiţiilor meteorologice - mai transmite Ministerul de Interne.

Din punct de vedere al alimentării cu energie electrică, sunt afectate 14 localităţi din 4 judeţe - Argeş, Olt, Tulcea şi Vrancea -  însumând aproape 3.200 de consumatori.

Pentru remedierea situaţiei acţionează 14 echipe de intervenţie.

În cursul zilei de astăzi sunt pregătiţi să acţioneze peste 13.000 de angajaţi ai Ministerului Afacerilor Interne, dintre care 4.600 de poliţişti, 3.500 de jandarmi şi 5.100 de pompieri, cu peste 3.000 de mijloace de intervenţie.


Etichete infotraficzapadaninsoarecirculatie

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live