Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: PSIHOLOGUL MUZICAL (Continuare) Sâmbătă, 23 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

22 Mai 2020
Vizualizari: 346
Comentează add

Circulația prin punctele de frontieră cu Ungaria

-

     Foto: Arhiva/ politiadefrontiera.ro

Autoritățile române nu pot interveni în deciziile celor ungare, precizează noul șef al Poliției de Frontieră, chestorul Liviu Bute, căruia i s-a semnalat vineri, 22 mai, că unii cetățeni români sunt direcționați în țara vecină spre anumite puncte de trecere, nu spre cele prin care doresc să tranziteze granița.

El a verificat vineri la Nădlac cum se aplică noile măsuri de fluidizare a traficului aplicate după mai multe zile cu mare aglomeraţie.

Liviu Bute a amintit că în prezent sunt funcționale unsprezece puncte de trecere între Ungaria și România.

"Trei sunt doar pentru lucrătorii transfrontalieri, Cenad, Salonta și Săcuieni, iar celelalte opt sunt deschise traficului internațional: Nădlac 1, unde suntem, Nădlac 2, Turnu, Vărșand, Borș, Valea lui Mihai, Urziceni și Petea. Pe sensul de intrare în România, programul este atât pentru traficul de marfă, cât și de călători, 24 de ore din 24, şapte zile din şapte zile. Pe sensul de ieșire din România, traficul de marfă este tot 24 de ore din 24, iar la traficul de călători avem un program între orele 7 dimineața și 1 noaptea. Pentru traficul de călători mai mari de opt plus unu, deci unde intră și autocarele, sunt două puncte de frontieră deschise, cu linii speciale, în Nădlac 2 și Borș", a precizat noul șef al Poliției de Frontieră, Liviu Bute.


Etichete Liviu Butefrontieră

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live