Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: BURSA DE UMOR Duminică, 29 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

8 Iulie 2021
Vizualizari: 326
Comentează add

Circulaţia feroviară între Azuga şi Buşteni a fost reluată, după ce traficul feroviar a fost oprit timp de aproximativ o oră, în jurul orelor 4 şi 5 dimineaţă.

Circulaţia feroviară între Azuga şi Buşteni a fost reluată

radiojurnal

Foto: Arhivă/ Petruț Hîrțescu

Circulaţia feroviară între Azuga şi Buşteni a fost reluată, după ce traficul feroviar a fost oprit timp de aproximativ o oră, în jurul orelor 4 şi 5 dimineaţă.

Acest lucru s-a întâmplat întrucât un incendiu care a cuprins vagonul în care se aflau câteva zeci de tone de benzină.

Vagonul era în componenţa unui tren care transporta combustibil. Ne-a oferit detalii sublocotenentul Liviu Pipelea, de la ISU Prahova.

Liviu Pipelea: În această dimineață, în jurul oreo 4:34, ISU Prahova a intervenit pentru stingerea unui incendiu produs la un vagon cisternă de 56 de tone încărcat cu benzină, acesta fiind parte componentă a unui tren de marfă ce avea în totalitate 22 de vagoane-cisternă încărcate cu benzină și motorină. Această garnitură de tren se afla între localitățile Bușteni și Azuga. Inițial s-a acționat cu mijloace de primă intervenție, neffind întreruptă alimentarea cu energie electrică a liniei CF. La acest eveniment, ISU Prahova a intervenit cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, o ambulanță SMURD tip B2, cu 10 pompieri, iar în sprijinul nostru a intervenit și un echipaj cu apă și spumă din cadrul SVSU Azuga. Incendiul a fost lichidat la ora 5:43.


Etichete (ii)reluarecirculatieferoviara

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live