Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: CA PE ROATE (Continuare) Duminică, 28 Noiembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Florin Lepădatu

29 Iulie 2021
Vizualizari: 198
Comentează add

Restricția intră în vigoare de la ora 12:00 și va fi valabilă până la ora 20:00; sunt și patru județe exceptate: Botoșani, Harghita, Neamț și Suceava.

Circulația camioanelor, restricționată din cauza caniculei

florin-lepadatu

Foto: Arhivă/ Petcu Marcela.

RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI - Circulația camioanelor este restricționată din cauza caniculei, de astăzi până sâmbătă inclusiv, pe aproape întreaga rețea de autostrăzi și drumuri naționale. Mai multe ne spune acum, în direct, reporterul RRA Alex Lancuzov. Bună dimineața, Alex!


Reporter: Bună dimineața! Restricția intră în vigoare de la ora 12:00 și va fi valabilă până la ora 20:00; sunt și patru județe exceptate: Botoșani, Harghita, Neamț și Suceava. Interdicția se aplică pentru protejarea carosabilului.

Sunt și câteva categorii de produse exceptate: transporturile de animale vii, mărfurile perisabile, distribuția de carburanți, mărfurile sub temperatură controlată și camioanele cu apă îmbuteliată. Programaţi-vă corespunzător cursele pentru că una dintre problemele mari în transporturile rutiere din țară este lipsa parcărilor.


Lucrări pe șosele. Pe DN7 Valea Oltului astăzi sunt programate reparații la Bujoreni și la Seaca, cu trafic alternativ; se merge greu pe centura Capitalei, cozi la Mogoșoaia și spre Otopeni, unde sunt reparații în București.


În Bucureşti, în scurt timp așteptăm ca Poliția Rutieră să închidă circulația pe Calea Victoriei în zona Cercului Militar Național, o restricție pentru Ziua Imnului, până cel mai târziu la ora 10:00.
 

Ultima informație vine de la CFR Infrastructură - trafic feroviar blocat pe Magistrala 800 București - Constanța după accidentul de la miezul nopții de la Fetești, atunci când două marfare s-au ciocnit. În total sunt 18 vagoane deraiate.

Trenurile care trec pe la Fetești pe direcția Țăndărei merg cu tracțiune diesel. Este o restricție de durată, alte garnituri sunt deviate prin Făurei și Ploiești- Buzău.


Etichete camioanerestrictii

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live