Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: CONTRACRONOMETRU Marţi, 26 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

25 Septembrie 2021
Vizualizari: 333
Comentează add

Ministerul Educaţiei precizează că răspunsurile vor fi completate de părinţi, fără să reprezinte o obligaţie, și că ulterior se va face o estimare a necesarului de doze în școli.

Chestionar privind intenţia de vaccinare anti-COVID-19 ptr elevii minori

radiojurnal

De vineri se transmite către unităţile de învăţământ, prin intermediul inspectoratelor şcolare, chestionarul cu privire la intenţia de vaccinare anti-COVID-19 în rândul elevilor minori.

Ministerul Educaţiei precizează că acest chestionar urmează să fie completat de părinţi, fără să reprezinte o obligaţie, a explicat secretarul de stat Sorin Ion, pentru Radio România Actualităţi.


Sorin Ion: Aceste chestionare sunt importante, fără însă a fi obligatorii. Acest chestionar nu constituie o obligaţie de vaccinare, chiar dacă răspunsul este pozitiv, cel care îl semnează este deplin informat cu privire la scopurile şi la cine prelucrează datele cu caracter personal. Noi sperăm să fie acceptate şi să fie completate cât mai multe. Ne-am dori să fie şi cu răspunsuri pozitive. Intenţionăm să acordăm cel puţin o săptămână pentru completarea lor, de a face ulterior o centralizare pentru a ne face o idee cu privire la necesarul de doze de vaccin în şcoli.


În cazul celor pentru care se exprimă intenţia de vaccinare anti-COVID-19 aceasta se va face doar cu acordul informat exprimat în scris al părintelui sau al tutorelui legal şi în prezenţa acestuia, a trăsmis reporterul RRA Felicia Mocanu.

În prezent peste 250 de copii cu noul coronavirus sunt internaţi în spital, dintre care 16 la terapie intensivă.


Etichete chestionar intenție de vaccinareelevi minoripandemia covid-19

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live