Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: M3 - MUZICA DE LA 3 Vineri, 05 Martie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

17 Ianuarie 2018
Vizualizari: 992
Comentează add

Proiectul primarului general, Gabriela Firea privind construirea Spitalului Metropolitan a fost respins.

CGMB a respins proiectul primarului general, Gabriela Firea

radiojurnal

Primarul Capitalei, Gabriela Firea  Foto: Arhivă

Consiliul General al Municipiului Bucureşti a respins,miercuri, proiectul prezentat, astăzi, de primarul general, Gabriela Firea, privind transferarea unui teren pe care se află, în prezent, o autobază a RATB pentru construirea Spitalului Metropolitan.

Primarul le-a prezentat consilierilor municipali avantajele pe care le-ar avea plasarea spitalului pe terenul de 5 hectare din Şoseaua Pipera.

Gabriela Firea: În spitalele din Bucureşti nu se tratează doar cetăţeni ai municipiului, ci vin români din întreaga ţară. Care este avantajul locaţiei? În primul rând proximitatea de Aeroportul Internaţional Otopeni, de Aeroportul Băneasa, de autostradă, de metrou, de toate celelalte facilităţi. Tendinţa europeană şi mondială este aceea de a construi spitale moderne, spitale de mari dimensiuni în zona aeroportului, pentru că oricum trebuie construit şi heliport. Vom putea să construim într-adevăr un proiect deosebit.


Etichete primaria generala a municipiului bucurestigabriela fireaproiectspital metropolitanpiperarespinsterenbaza ratbsoseaua pipera

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live