Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: OAMENI CARE MIŞCĂ ROMÂNIA (R) Miercuri, 27 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Nicoleta Turcu

21 Iunie 2018
Vizualizari: 891
Comentează add

Până pe 9 septembrie, peste 40 de trenuri vor asigura zilnic legături directe din toată ţara cu staţiunile de la Marea Neagră, cu Delta Dunării şi retur.

CFR Călători reia programul estival "Trenurile Soarelui"

nicoleta-turcu

   Foto: cfrcalatori.ro.

CFR Călători reia de la sfârşitul acestei luni programul estival "Trenurile Soarelui".

Până pe 9 septembrie, peste 40 de trenuri vor asigura zilnic legături directe din toată ţara cu staţiunile de la Marea Neagră, cu Delta Dunării şi retur.

Vor exista şi legături frecvente cu trenuri care circulă între Constanţa şi staţiuni. Nicoleta Turcu a studiat oferta CFR şi are detalii în radiojurnal.

Reporter: Trenurile Litoral, care circulă cu viteză sporită fără opriri intermediare între Bucureşti Nord - Constanţa şi retur, ajung la destinaţie în aproximativ două ore. Durata călătoriei cu celelalte trenuri InterRegio, pe ruta Bucureşti - Constanţa, este în medie de circa 2 ore şi 20 minute.

Garniturile sunt dotate cu instalaţii de climatizare, iar trenurile de lung parcurs au în compunere vagoane de dormit.

Pentru a facilita accesul turiştilor în Delta Dunării, va circula zilnic un tren direct InterRegio pe ruta Bucureşti Nord - Tulcea şi retur.

De asemenea, în fiecare zi, 4 trenuri vor asigura deplasarea între Medgidia şi Tulcea. Ofertele de bilete sunt prezentate în detaliu pe site-ul www.cfrcalatori.ro, la secţiunea Trafic intern - Oferte.

De exemplu o călătorie Bucureşti - Constanţa este de aproape 60 de lei la clasa a 2-a tren InteRegio. Dacă se achiziţionează un bilet dus-întors reducerea este de 10%, iar dacă biletul este cumpărat online se mai adaugă o reducere de 5 procente.

Pentru cumpărarea biletelor cu cel puţin 21 de zile în avans reducerea este de 25%.


Etichete CFR Călătoriprogramul estival "Trenurile Soarelui"

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live