Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ÎNTRE PRIETENI Marţi, 05 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

15 Ianuarie 2015
Vizualizari: 1157
Comentează add

Senatorii din Comisia de cultură spun că vor include printre priorităţile actualei sesiuni legislative găsirea de soluţii pentru ca Radio România să fie mai bine recepționat.

Cetățenii "trebuie să aibă acces la programele Radio România"

radiojurnal

Foto: Radio România.

În cadrul seriei de discuţii cu reprezentanţii principalelor instituţii de cultură din România cu scopul stabilirii agendei de lucru în perioada următoare, senatorii din comisia de cultură s-au întâlnit azi cu șefii Radioului şi Televiziunii Publice.

Preşedintele Societăţii Române de Radiodifuziune, Ovidiu Miculescu, a atras atenţia că posturile instituţiei pe care o conduce nu beneficiază, din punct de vedere al frecvenţelor, de toate condiţiile pentru a fi recepţionate în orice zonă a ţării.

"Există în momentul acesta zone care nu sunt acoperite sau nu sunt acoperite corespunzător.

"Este o chestiune extrem de importantă şi eu sper să avem suport din partea comisiilor pentru acest lucru.

"Radio România este, practic, cel mai important actor cultural din piaţa media din România, îşi îndeplineşte şi îşi upgradează permanent proiectele.

"Radio România este un serviciu public eficient, este fundamental să putem să completăm acoperirea pentru că practic, toţi cetăţenii României trebuie să aibă acces la programele noastre pentru că ei plătesc o taxă", a spus Ovidiu Miculescu.

Preşedintele Comisiei de Cultură din Senat, Georgică Severin, a promis că în următoarea perioadă va solicita ajutorul tuturor instituţiilor cu atribuţii în acest sens, de la Autoritatea pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii până la Ministerul Finanţelor, în scopul îmbunatăţirii situaţiei.

Posturile Societăţii Române de Radiodifuziune domină piaţa.


Etichete SenatoriComisie de culturaRadio RomâniaacoperireteritoriuOvidiu MiculescuGeorgică SeverinSRR

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live