Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: LA DISPOZITIA DUMNEAVOASTRA Miercuri, 16 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Doina Saiciuc, Washington

9 Ianuarie 2018
Vizualizari: 912
Comentează add

Târgul de Tehnologie şi Consum - ''Living in digital Times'', din Las Vegas, care prezintă cele mai noi invenţii în tehnologie se deschide astăzi pentru public.

CES 2018

doina-saiciuc-washington

 

Târgul de Tehnologie şi Consum - ''Living in digital Times'', din Las Vegas, care prezintă cele mai noi invenţii în tehnologie se deschide astăzi pentru public.

Printre principalele atracţii se numără o lampă care răspunde la tot felul de comenzi şi întrebări legate de starea vremii sau aplicaţii de realitate virtuală pentru telefonul mobil, prin care utilizatorii pot experimenta scufundările subacvatice.

De asemenea, va fi prezentat şi un robot destinat copiilor bolnavi de cancer, care are scopul de a le menţine moralul ridicat.

Deţinut şi produs de asociaţia consumatorilor de tehnologie Târgul de Tehnologie de Consum de la Las Vegas este de 50 de ani locul întâlnirii anuale a tuturor celor pasionaţi de uluitoare inovaţii în toate domeniile.

Tema târgului de revoluţie tehnologică din Las Vegas în 2018 ''Living in digital Times'', a trăi în epoca digitală, este un show despre modul în care tehnologia intră în viaţa reală de zi cu zi.

Fondat de ziaristul veteran în tehnologie Robin Leskin ''Living in digital Times'' îi reuneşte pe cei mai importanţi lideri în domeniu şi cele mai recente inovaţii care au impact atât asupra tehnologiei, cât şi a stilului de viaţă cotidian.

În fiecare an, Asociaţia consumatorilor de tehnologie selectează 20 de produse, onorând prin premii de inovare cele mai remarcabile proiecte şi produse ale aşa-numitei consumer tech, tehnologii de consum.


Etichete Târg de TehnologieLiving in digital TimesCES 2018

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live