Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ÎNTRE PRIETENI Luni, 25 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Florin Lepădatu

19 Martie 2020
Vizualizari: 2714
Comentează add

Certificatul de situaţie de urgenţă emis de Ministerul Economiei va fi necesar companiilor începând din luna aprilie, deoarece starea de urgenţă a fost decretată în luna martie.i

Certificatul de situaţie de urgenţă, emis de Ministerul Economiei

florin-lepadatu

Certificatul de situaţie de urgenţă emis de Ministerul Economiei va fi necesar companiilor începând din luna aprilie 2020, deoarece starea de urgenţă a fost decretată în luna martie, a transmis, joi, ministrul Economiei, Energiei şi Mediului de Afaceri, Virgil Popescu, într-o postare online.

"Foarte important de ştiut: certificatul stării de urgenţă va fi necesar începând cu luna aprilie 2020, întrucât starea de urgenţă a fost decretată în luna martie.

Da, facem tot ce este posibil să ne adaptăm provocărilor pe care ni le aduce această criză, pentru că economia trebuie să meargă înainte", a precizat Virgil Popescu, potrivit Agerpres.

Ministrul Economiei a arătat că ordinul prin care se stabilesc detaliile de obţinere a certificatului de situaţie de urgenţă este aproape de finalizare, iar documentul va putea fi obţinut online.


Etichete virgilpopescueconomie

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live