Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: DOCUMENTARELE RRA (R) Vineri, 05 Martie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radu Dobrițoiu

20 Octombrie 2018
Vizualizari: 1072
Comentează add

La Sydney în Australia are loc, peste mai puţin de 24 de ore, ceremonia de deschidere a Jocurilor paralimpice Invictus pentru militarii răniţi în teatrele de operaţii.

Ceremonia de deschidere a Jocurilor Invictus de la Sydney

radu-dobritoiu

La Sydney în Australia are loc, peste mai puţin de 24 de ore, ceremonia de deschidere a Jocurilor paralimpice Invictus pentru militarii răniţi în teatrele de operaţii. Lotul României este alcătuit din 15 membri, dintre care mulţi participă pentru a doua oară la acest tip de competiţie. Ei vor concura la tir cu arcul, ciclism, atletism, canotaj, nataţie, volei şi săritura în lungime. Sunt 500 de soldaţi din întreaga lume, prezenţi la Sydney.

Jocurile Invictus au ajuns la cea de-a IV-a ediţie şi se desfăşoară sub patronajul prinţului Harry al Marii Britanii.

Ne-a oferit câteva detalii din Australia, colonelul Augustin Pegulescu, veteran al teatrelor de operaţii din Irak şi Afganistan, membru al echipei de tir cu arcul.

Col. Augustin Pegulescu: După două zile în Parcul olimpic din Sidney, întregul lot Invictus dă semne de acomodare la noul fus orar după care ne desfăşurăm activitatea. Toată lumea este încrezătoare în forţele proprii şi sperăm cu toţii să punem în valoare cât mai bine întreaga perioadă de pregătire precompetiţională. De mâine, intrăm în concurs cu jocurile de echipă, iar delegaţia noastră participă deja la sitting volei.


Etichete RRACeremoniedeschidereJocurile InvictusSydney

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live