Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: PSIHOLOGUL MUZICAL (Continuare) Sâmbătă, 15 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Sorin Solomon

16 Mai 2012
Vizualizari: 1711
Comentează add

Campionul mondial la supermijlocie în versiunea IBF, Lucian Bute, a declarat că a pregătit partida cu Carl Froch ca şi cum ar trebui să cucerească titlul mondial la britanic acasă.

Centura e pe masă, "lupt să o cuceresc"

sorin-solomon

Lucian Bute. Foto: arhivă Reuters.

Campionul mondial la supermijlocie în versiunea IBF, Lucian Bute, a declarat că în partida cu britanicul Carl Froch, programată în 26 mai la Nottingham, este momentul să demonstreze tuturor că este cel mai bun boxer, informează boxingscene.com.

"Adrenalina, emoţiile... Este pentru prima dată când lupt pe un alt teren, când merg acasă la adversar. Nu este uşor din punct de vedere psihologic, dar sunt pregătit pentru asta. Este momentul să demonstrez tuturor că sunt cel mai bun luptător.

"Când eşti un luptător bun, te baţi cu oricine, oriunde. Froch este un bun luptător. Este rezistent, puternic şi agresiv, dar eu am viteza pe care el nu o are. Cred că boxerul cu viteză este cel în avantaj", a spus Lucian Bute.

Lucian Bute a afirmat că a pregătit partida cu pugilistul britanic ca şi cum ar trebui să cucerească titlul mondial la britanic acasă.

"În mintea mea, eu merg în Anglia pentru a-mi pune centura pe masă, astfel că mă voi lupta ca şi cum ar trebui să o cuceresc.

"Vor fi 10.000 de oameni care îl vor susţine. Va fi multă gălăgie, dar merg acolo pentru a câştiga şi a mă întoarce cu centura. Indiferent dacă va fi la puncte sau înainte de limită, obiectivul meu este să înving", a completat Lucian Bute.

Partida dintre pugilistul britanic Carl Froch şi Lucian Bute se va disputa în 26 mai, la Capital FM Arena din Nottingham.

În meciul cu Carl Froch, Lucian Bute îşi va pune pentru a zecea oară în joc centura IBF la categoria supermijlocie.


Etichete Carl FrochLucian Butecampion supermijlocieNottinghambox

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live