Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: COLECTIA DE MUZICĂ - SUCCESELE MUZICII ROMÂNEŞTI (R) Luni, 27 Iunie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Florin Lepădatu

18 Mai 2022
Vizualizari: 234
Comentează add

Centrul de donații pentru refugiații ucraineni de la Romexpo s-a mutat în pavilionul G7.

Centrul de donații pentru refugiații ucraineni de la Romexpo s-a mutat

florin-lepadatu

Foto arhivă: Marcela German.

RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI - Centrul de donații pentru refugiații ucraineni de la Romexpo s-a mutat în pavilionul G7, după ce timp de două luni a funcționat în pavilionul central, a anunțat Direcția Generală de Asistență Socială a Municipiului București.

Cei care doresc pot face acolo donații, iar persoanele care au fugit din calea războiului pot primi alimente sau alte produse de care au nevoie.

Daniela Vasilescu relatează: ” Cetățenii din Ucraina vor beneficia în continuare de serviciile oferite de luni până vineri între orele 9:00 - 17:00, dar și sâmbăta în același interval orar. Totodată, cei care doresc pot aduce în continuare, donații spune reprezentantul DGASMB, Cristina Gavrilescu.


Cristina Gavrilescu: ”În medie, avem pe zi cam 1.000 - 1.500 de cetățeni ucraineni care vin. Avem produse pentru bebeluși de igienă, mâncare, avem haine, bineînțeles și pentru bebeluși şi pentru adulți, produse de igienă adulți și mâncare pentru adulți. Hrana este cea mai solicitată.”

În continuare, veți mai primi și donații de la oameni?


Cristina Gavrilescu: ”Atât alimente, cât și jucării, cât și hăinuțe din toate categoriile pe care noi le oferim ucrainenilor.”

Prin intermediul centrului deschis de Direcția Generală de Asistență Socială a Municipiului București, peste 30.000 de cetățenii ucraineni au fost ajutați cu alimente, îmbrăcăminte și încălțăminte, produse de igienă, jucării și haine pentru bebeluși, toate provenind din donații.”


Etichete ajutoaredonatii

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live