Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: PRIETENII DE LA 10 Miercuri, 20 Iunie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Carmen Gavrilă

17 August 2017
Vizualizari: 484
Comentează add

Consulatul General al României la Barcelona face verificari pentru a afla dacă printre victimele atacului terorist de astazi sunt sau nu și cetățeni români.

Celulă de criză la Ambasada României la Madrid

carmen-gavrila

   Foto: MAE.

Consulatul General al României la Barcelona face verificari pentru a afla dacă printre victimele atacului terorist de astazi sunt sau nu și cetățeni români.

Momentan nu există indicii în acest sens.

La Ambasada României la Madrid a fost instituită o celulă de criză.


Ministerul Afacerilor Externe transmite că cetățenii români afectaţi pot solicita asistenţă consulară la numărul de telefon al Consulatului General al României la Barcelona: +34 934 181 535; +34 934 344 223, apelurile fiind redirecționate către Centrul de Contact și Suport al Cetăţenilor Români din Străinătate (CCSCRS) şi preluate de către operatorii Call Center în regim de permanență sau la numărul de urgenţă al oficiului consular din Barcelona +34 661 547 853, respectiv al misiunii diplomatice din Madrid +34 649 656 032.

Consulatul General al României la Barcelona monitorizează cu prioritate situaţia şi menţine legătura cu autorităţile locale, fiind pregătit să acorde asistenţă consulară, în funcţie de evoluţia evenimentelor.


Etichete ambasada romaniei la madridmaespaniaatentat barcelonala rambla

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live