Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ŞTIRI (politice, economice, sociale, culturale * Meteo * Sport) Miercuri, 01 Decembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Irinel Călin, Tulcea

24 August 2018
Vizualizari: 723
Comentează add

150 de angajaţi de la cele două ferme de creştere a porcilor din Judeţul Tulcea, unde au fost sacrificate toate animalele din cauza pestei porcine africane vor fi concediaţi.

”Cele mai mari disponibilizări colective” din ultimul an

irinel-calin-tulcea

Foto: Agerpres.

150 de angajaţi de la cele două ferme de creştere a porcilor din Judeţul Tulcea, unde au fost sacrificate toate animalele din cauza pestei porcine africane vor fi concediaţi.

AJOFM Tulcea a început să ofere servicii de preconcediere a personalului din fermele de creştere a porcilor în care autorităţile sanitar-veterinare au hotărât sacrificarea întregului efectiv de suine.

La cea mai mare dintre ferme a fost notificat pentru disponibilizare întreg personalul, însă, doar o parte a primit servicii de preconcediere, spune Adina Untilă, directorul executiv al AJOFM Tulcea.

Adina Untilă: Ne-au transmis o notificare, care cuprindea 200 de persoane, care urmează ulterior a fi disponibilizate. Ulterior, această notificare s-a transformat, de fapt, în 80 de persoane disponibilizate, dar la disponibilizări au fost prezente doar 62 de persoane interesate să se înscrie la aceste servicii de preconcediere. 

Situaţia de la ferma de creştere a porcilor din localitatea Satu Nou este una dramatică, peste 2/3 din cei 100 de angajaţi urmând a fi concediaţi. 

Adina Untilă: Cealaltă societate ne-a făcut o notificare prin care ne transmite disponibilizarea unui număr de 76 de persoane. 

Potrivit informaţiilor furnizate de oficialii AJOFM, cele două disponibilizări colective de la fermele de creştere a porcilor sunt cele mai mari din ultimul an.


Etichete Disponibilizare colectivăangajaţiJudeţul Tulcea

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live