Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: SERVICIUL DE NOAPTE (Continuare) Miercuri, 06 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

9 August 2019
Vizualizari: 755
Comentează add

Cel mai mare spital de stomatologie din România, construit din fonduri publice, va fi funcţional peste trei ani.

Cel mai mare spital de stomatologie din România

radiojurnal

Cel mai mare spital de stomatologie din România, construit din fonduri publice, va fi funcţional peste trei ani - a anunţat astăzi primarul sectorului 4 al capitalei, Daniel Băluţă. El a precizat că unitatea medicală - cu parter şi două etaje - va fi construită pe o suprafaţă de aproape 5 mii de metri pătraţi, într-o zonă accesibilă a Sectorului 4, respectiv, pe Şoseaua Olteniţei nr. 9. Daniel Băluţă:

Daniel Băluţă: Din punct de vedere al modalităţii de decontare, intenţionăm să avem o participare din partea Direcţiei de Asistenţă Socială, astfel încât să ne putem adresa foarte clar categoriilor vulnerabile. Pentru copii, cu certitudine, vom avea gratuitate pentru tratamentele stomatologice, nu numai pentru urgenţe, cum este în momentul acesta, în timp ce pentru celelalte categorii vulnerabile să putem să integrăm cât mai aproape de gratuitate tot ceea ce face parte din pachetele de servicii.
Reporter: În acelaşi centru îşi vor desfăşura activitatea practică studenţii şi cadrele didactice de la Facultatea de Medicină Dentară, ca urmare a unui protocol încheiat între Primăria Sectorului 4 şi Universitatea de Medicină şi Farmacie "Carol Davila" - a precizat prorectorul universităţii, Ecaterina Ionescu.
Ecaterina Ionescu: Acest proiect rezidă dintr-o necesitate obiectivă dată pe de o parte de faptul că starea de sănătate orală a populaţiei din ţara noastră este extrem de precară, şi, pe de altă parte, la fel de important, prin faptul că disciplinele clinice ale facultăţii noastre sunt extrem de răspândite şi era nevoie de aducerea lor la un loc.
 


Etichete Ecaterina IonescuDaniel Băluţăspital stomatologic

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live