Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Bună dimineaţa, România! Marţi, 26 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Adriana Leu

9 Iunie 2017
Vizualizari: 1157
Comentează add

Aproape 3.300 de artişti din 72 de ţări vor urca pe scenele din oraş şi din împrejurimi, după cum a precizat la "Apel matinal" directorul festivalului Constantin Chiriac.

Cel mai mare festival al artelor spectacolului din România, începe la Sibiu Cel mai mare festival al artelor spectacolului din România, începe la Sibiu - Conține audio

adriana-leu

Sibiu. Foto: sibiu.ro.

Cel mai mare festival al artelor spectacolului din România începe, astăzi, la Sibiu.

Aproape 3.300 de artişti din 72 de ţări vor urca pe scenele din oraş şi din împrejurimi, după cum a precizat la "Apel matinal", de la Radio România Actualităţi, directorul festivalului, Constantin Chiriac.   

Constantin Chiriac: "Practic, zi de zi, avem în jur de 50 şi ceva de evenimente. Avem unele din cele mai importante companii de circ din lume, în această clipă. De asemenea, facem pentru prima dată un festival pentru trupele NATO, la Academia Forţelor Terestre. Pentru prima dată, o unitate militară, din lume, transformă sala de festivităţi în sală de teatru. The New American Democracy series va aduce, la Sibiu, patru spectacole. De asemenea, Şcoala de Teatru de la Sibiu va prezenta, în limba engleză, "Rezistenţă", un spectacol care a triumfat în universităţile importante de pe Coasta de Est a SUA".

AUDIO: Directorul festivalului, Constantin Chiriac, invitat la Apel matinal, la RRA.


Etichete Cel mai mare festival al artelor spectacolului din Româniasibiuconstantin chiriacapel matinal

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live