Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ÎNTRE PRIETENI Marţi, 16 August

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

21 Septembrie 2014
Vizualizari: 1101
Comentează add

Cei şase români răniţi într-un accident de autocar în Bulgaria au fost aduşi cu elicoptere la Bucureşti, la Spitalul de Urgenţă Floreasca.

Cei 6 români răniţi în accidentul din Bulgaria au fost internați

Foto: Agerpres Arhivă.

Cei şase români răniţi într-un accident de autocar în Bulgaria au fost aduşi cu elicoptere la Bucureşti, la Spitalul de Urgenţă Floreasca. Dintre aceştia, doi sunt răniţi mai grav, dar se află în stare stabilă. 

Medicul Corina Luiza Simion: "Am primit două victime; în acest moment, sunt relativ echilibrate hemodinamic şi respiorator şi conştiente.

"Prima victimă are în principal un traumatism la nivelul coloanei, mai are şi un traumatism toracic, dar acesta este minor ca importanţă faţă de traumatismul lombar.

"Cea de-a doua victimă, pacientul este mult mai stabil hemodinamic şi respirator faţă de prima pacientă, este vorba de un traumatism toracic; rezolvarea va fi în acest moment fără intervenţii chirurgicale", a precizat medicul Corina Luiza Simion.

Au sosit în ţară şi celelalte persoane care se aflau în autocarul implicat în accident cu un alt vehicul pus la dispoziţie de firma de transport.

O tânără de 27 de ani a murit în acest accident, care a avut loc în apropiere de Veliko Târnovo.

Din primele informaţii furnizate de reprezentanţii autorităţilor bulgare rezultă că autocarul, care venea din Turcia, nu a adaptat viteza la condiţiile meteo şi într-o curbă a pierdut controlul direcţiei de mers şi s-a răsturnat.


Etichete accidentBulgariaautocarrănițiSpitalul de Urgenţă Floreasca

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live