Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: MUZICĂ SI RADIO (Continuare) Duminică, 22 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Cătălin Radu

18 Octombrie 2017
Vizualizari: 1174
Comentează add

Păgubiții agenției de turism Omnia vor fi aduşi în ţară în perioada următoare - a anunţat ministrul turismului, Mircea Dobre.

Cea mai mare pagubă realizată de o agenţie de turism

catalin-radu

Ministrul Turismului, Mircea Titus Dobre Foto: Arhivă

Cei aproape 250 de turişti, care au rămas în anumite ţări, pentru că agenţia de turism OMNIA nu le-a mai plătit cazarea, vor fi aduşi în ţară în perioada următoare - a anunţat ministrul turismului, Mircea Dobre.

El a mai spus că paguba produsă de această agenţie, al cărei patron s-a sinucis, este cea mai mare de după Revoluţie şi le-a recomandat românilor care au cumpărat vacanţe prin acest operator să nu mai plece.

Ministrul Mircea Dobre a anunţat că în urma analizelor făcute cu Departamentul vânzări al agenţiei, pentru perioada 17 octombrie-31 decembrie 2017, au fost încasaţi de agenţie peste 400 de mii de euro şi aproape 200 de clienţi nu mai pot pleca în vacanţe, chiar dacă au biletele de avion în buzunar.

Ministrul a mai precizat că au fost vândute pachete turistice şi pentru anul viitor în valoare de 7,5 milioane de euro, iar 8500 de clienţi nu vor mai putea pleca în locurile dorite de ei.

Agenţia funcţiona din 1991 şi până acum nu au fost probleme, a mai precizat ministrul Mircea Dobre care a făcut apel la clienţii care achiziţionează pachete turistice să verifice foarte bine înainte de a pleca în concedii.

Mircea Dobre: "Este cea mai mare pagubă realizată de o agenţie de turism de după Revoluţie încoace. Rog cetăţenii, când achiziţionează pachete de servicii turistice totuşi să mai facă încă o verificare chiar la unitatea de cazare, înclusiv la compania aeriană cu care trebuie să se deplaseze, dacă totul este în regulă."

Ministrul a adăugat că ar trebui ca pe viitor fiecare pachet turistic achiziţionat să aibă asigurată şi repatrierea în cazul în care apar probleme.


Etichete Omniaagentie de turismpagubitiministrul turismuluiMircea Dobre

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live